Yhteystiedot

Reino Kössö
Törmäkatu 3 B 8
06100 PORVOO
reinokosso@gmail.com

Uusimmat kuvat

Viikon keskiviikko 2

Keskiviikko 15.12.2021 - Repe


Iltaa!

Nythän on niin, että jouluun on aikaa 9 päivää. Sen näkee kalenterista. Muuten voisi luulla, että on lokakuu.

Vaikka välittömässä elinympäristössäni ei tapahdu juuri mitään, niin maailmalla tapahtuu. Korona jyllää ja omikron tulee. Kolmas rokotus tulee otettavaksi heti, kun se on mahdollista. Itselläni ei toistaiseksi ole oireita. Korona on kuitenkin niin salakavala, ettei se välttämättä aiheuta mitään oireita. Ulkona luonnossa liikkuessaan voisi herkästi tuudittautua ajatukseen, että koronaa ei ole. Mutta on se, vaikka sitä ei näe.

Joulupukin sen sijaan voi nähdä, vaikka häntä ei italialaisen piispakunnan hiipan mukaan ole olemassakaan. Niin ne illuusiot murenevat yksi toisensa jälkeen. Eipä tuo piispan näkemys kuitenkaan mitään jumalansanaa ole, vaan jokainen voi säilyttää pukkinsa edelleen. Toisaalta, maailmassa on aika paljon asioita, joita ei ole olemassakaan.

Illuusiot murenevat, aika rientää ja ihmiset vaihtuvat. Viikko sitten Saksan liittokansleriksi valittiin Olaf Scholz. Samalla päättyi Angela Merkelin 16 vuotta kestänyt liittokanslerius. Hänen aikakauttaan leimasi kiihkottomuus ja eleettömyys. Asialliset hommat johtajana hän hoiti hyvin. Ellun kana -osastosta en ole nähnyt tai kuullut uutisia. Viime aikoina pääministerimme Sanna Marin on kunnostautunut sillä osastolla. Häntä media onkin siitä riepotellut.

Niinpä niin, Suomessa on sananvapaus. Mutta entäs Sannan vapaus? Täh! Hyvää harmautta, ensiviikkoon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini