Yhteystiedot

Reino Kössö
Törmäkatu 3 B 8
06100 PORVOO
reinokosso@gmail.com

Uusimmat kuvat

Kuningas vasten tahtoaan

Torstai 4.11.2010 - Reiska


Ruotsissa kuohuu. Siihen saattaisi riittää sekin, että Suomi kepitti Ruotsin joukkuepelissä maailmanmestaruuskisoissa 34-0. Lopputulos olisi voinut olla sata-nolla, mutta Ruotsi luovutti pelin ennen täyttä aikaa. Kysymys on ringetestä, jossa mm-turnaukseen osallistuu kokonaista neljä maata. On sanottava sekin, että Ruotsin maaliero kolmessa ottelussa oli yhteensä 0 - 86!

Naapurimme kuningashuoneen pr-lähettiläät prinsessa Victoria ja hänen 50%-isonsa Daniel hurmasivat suomalaisia juuri päättyneellä vierailullaan. Kaikki oli niin lutusta. Vickan on onnistunut muuttamaan kuntosaliyrittäjän prinssiksi. Hän saattaisi kyetä jopa sammakon muuttamiseen. Meillä pulliaisillahan se menee päinvastoin: seurusteluaikainen prinssi muuttuu vähitellen sammakoksi. Ensin niitä putoilee suusta ja lopulta koko äijä muuttuu sammakon näköiseksi kurnuttajaksi.

Kaikki oli siis hyvin vielä muutama päivä sitten. Tänään kuitenkin lehdet repivät otsikoita paljastuskirjasta, joka on julkaistu kuningas Kaarle XVI Kustaan reippaasta yöelämästä. Sen rinnalla Matti Vanhasen ja Susan Ruususen arkinen uuniperunaromantiikka vaikuttaa amatöörien puuhastelulta. Sitäkin meikäläinen media piti kohun arvoisena, vaikka aineksia ei ollut nimeksikään.

Kirjasta kuulemma käy ilmi, että Kaarle on kuningas vastoin tahtoaan. Voiko sellaista olla? Eikös se olekaan mukavaa olla kuningas, kierrellä mualimmaa ja vilkutella parvekkeelta rahvaalle. Hohhoijaa... Vai olisko Bernadotten poika mieluummin veturinkuljettaja, lakasukoneenkuljettaja tai lääkärihoitaja.

Kyllästymisen torjumiseksi kuningas on osallistunut useisiin kosteisiin kekkereihin, joita ovat sulostuttaneet enemmän tai vähemmän ammattilaiset naiset. Eli kuulostaa ihan terveeltä nuorelta mieheltä ;). Sinänsähän paljastukirjalla ei ole väliä, koska kunningas on kuningas vaikka voissa paistais. Häntä ei voida erottaa, vaikka seisoisi päällään tai jonkun toisen päällä. Jokunen korvapuusti tosin saattaa lävähtää Silvian kädestä, jos Kalle ei uskottavaa selitystä paljastuksille osaa antaa.

Ei ole meillä helppoa kellään. Ei kuninkaallisilla, presidenteillä eikä taviksilla. Joku aina nyhtää jostakin päin. Vinksahtaneella huumorintajulla voi kaikkea lievittää. Tai sitten ei. Pyhää hyväinpäivää! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini