Yhteystiedot

Reino Kössö
Törmäkatu 3 B 8
06100 PORVOO
reinokosso@gmail.com

Uusimmat kuvat

Väärä kurkku kelpaa taas

Perjantai 14.11.2008 - Reiska


Hyvää täydenkuun jälkeistä perjantaita ja Onnea Iiriksille ja Iriksille! Onnea myös väärän kurkun tuottajille ja myyjille.

Nimittäin EU-direktiivien hölmöyden huippuna pidetty kurkkudirektiivi on siis täten kumottu. Enää ei tarvitse hyvää syömäkelpoista tavaraa käyryyden takia roskikseen kyörätä. Kurkkufarmarien ja -myyjien ei vastaisuudessa tarvitse kylmässä hiessä kylpien herätä pelkoon, että kolmimetrinen EU-tarkastaja häijyn näköisine apureineen tulee keskellä yötä ulko-ovea ryskyttämään vaatien tilille direktiivien vastaisesta toiminnasta. Eli antaa kaikkien kurkkujen kurkkia kurkkia vaan!

Nukuin tässä välissä yön yli ja ajattelin, että asiat lauantai-aamuna näyttäis toisenlaiselta. Mutta ei ne näytä, päinvastoin :-)

K-linja on Suomessa kuopattu ja enää vain poliittista historiaa. V-tyyli sen sijaan elää ja voi hyvin. Kyseisen tyylin edustajat Vanhanen, Väyrynen ja Vehviläinen pistäytyivät Moskovassa. Ja katso, naapurin vahva isäntä Vladimir Putin lykkäsi puutullien korotuksia, joiden piti astua voimaan 1.1.2009.

Putin on Vanhasta niin paljon pienempi mies, että pakkohan hänen oli tulleja lykätä. Pakoonkaan ei päässyt. Hevosmiesten tietotoimiston mukaan myönteiseen  ratkaisuun saattoi vaikuttaa myös rouva Lilli Putin. Vai mikä se nyt oli?

Imatralla kuohuu muukin, kuin koski silloin tällöin turisteille kesäisin. Siellä paikallinen kirkkoherra päätti vaihtaa puolta. Hän ei ole  siirtymässä Luciferin leipiin vaan kysymys on sukupuolenvaihdoksesta. Koska Suomessa on naispappeus virallisesti hyväksytty, ei muodollista estettä työsuhteen jatkumiselle vaihdoksesta huolimatta liene. Eri asia on, seuraako muutoksesta ns. luottamuspula.

Iltalehden mukaan kirkkoherran ex-vaimo oli päättänyt palata nykyisen, vielä ex-miehensä luokse takaisin kuultuaan tulevasta sukupuolenvaihdoksesta. Elävässä elämässä tapahtuu siis asioita, joiden valossa Kauniit ja Rohkeat on varsin yksioikoista ja mielikuvituksetonta touhua.

Akateemikko ja kirjailija Veijo Meri totesi naisten suojelun menneen liian pitkälle. Hänen mukaansa naisiin pitäisi voida käydä kiinni, jos siltä tuntuu. Hänen mielipiteeseensä ovat yhtyneet mm. Aarno "Loka" Laitinen, Hannu Mäkelä ja Ilkka "Frederik" Sysimetsä. Meri arvioi, että kohta ei enää uskalla edes astua naisen varjon päälle seurauksia pelkäämättä.

Resepti asiaan on periaatteessa aika simppeli. Jos joku ei halua tulla köpälöidyksi, siihen älköön häntä velvoitettako humalatilasta huolimatta. On ihmisiä, jotka pitävät siitä ja on ihmisiä, jotka eivät. Niin yksinkertaista se on. Ainakin, jos on uskominen yleisasiantuntijatoimisto Finnskeida Oy:n konsulttia Wilhelm Fruktansvärdiä. Ja miksi emme uskoisi häntä, joka on siantuntija.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini